ustbant

6 Mayıs 2007 Pazar

PAZAR YERLERİ KURA İLE BELİRLENDİ




05/05/2007 Cumartesi günü saat 17.00 de Belediye düğün salonunda başlayan kura çekimine Belediye Başkanı Recai Baytar,Bld.Yazı İşleri Müdürü Abdullah Yayla,Fen İşl.Md.İrfan Duymaz,Zabıta Amiri Mehmet Yavaş,Blk.Tuhafiye ve Manifaturacılar Oda Başkanı İsa EROL,Blk.Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa KORKMAZ ile çok sayıda pazarcı esnafı katıldı. Kura çekiminden önce bir konuşma yapan Belediye Başkanı Recai BAYTAR ;kapalı Pazar yerinin esnafımız için hayırlı olmasını diledi. Ardından yapılan kura çekimiyle 273 pazarcı esnafının kapalı Pazar yerindeki yerleri belirlendi.Ayrı meslek grubuna ait üç kavanoza yazılan pazarcı isimleri İvrindi Esnaf Odası Başkanı A.İhsan ÖZALP tarafından çekildi.

KAFAOĞLU:SAFLARI SIKLAŞTIRALIM




Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanları, 3 Mayıs günü Otel Basri' de verilen öğle yemeğinin ardından İl Başkanı Zekai Kafaoğlu başkanlığında oluşan divan huzurunda toplantıya katılarak güncel konular üzerinde yoğunlaştılar..Toplantı gündeminde seçim çalışmalarının değerlendirilmesi ve sandık müşahitlerinin tamamlanması konuları ele alındı.İl Başkanı Kafaoğlu'nun yanında Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Adil Çelik ile İl Genel Sekreteri ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız divan heyeti olarak yer aldılar. Ak Parti İl Başkanı Zekai Kafaoğlu, tüm ilçe başkanları ve ilçeler dahil kadın ve gençlik kolları başkanlarına seslenerek yaptığı konuşmasında “Toplantımız hayırlara vesile olsun.Siyasi arena çok hızlı gelişiyor.Seçim kararı meclisten geçmiş bulunuyor. Alınan kararla 22 Temmuz'da seçime gidiyoruz.Bu da sezon açıldı demektir.Turnuvalara hazır olduğumuzu düşünüyorum.Fakat yine de çok daha farklı bir gayretin içinde bulunmanın faydası vardır zararı ise yoktur kanaatindeyim..O zaman bizde bu gayret ve itinalı bir özverinin içinde bulunalım.Sandıkların başında ki müşahit listelerimizi son kez gözden geçirelim.SKM Başkanlarımız göreve hazırdır.Bu arkadaşlarımıza başarılar diliyor.Özverili bu hazırlık içinde teşekkür ediyorum.Bize gelen herkese kucak açalım.Kadın ve gençlik kollarımıza sahip çıkalım.Onlara, her türlü taleplerinde el uzatalım.Hep beraber hareket etmeli ve birlikteliğin gücünü göstermeliyiz.Onlarla aktif şekilde çalışmalıyız.Böylelikle safları sıklaştıralım.Sonuç olarak ta göreceksiniz ki %50-60 lara varan bir oy oranıyla bu gücü tekrar ortaya koyalım.Tabi şunu da unutmamak lazım gelir.Rahmetli Özal ve Rahmetli Menderes'in partileri şu an ne haldedir.Hepimiz biliyoruz.Kuvvetler ayrılığı değil kuvvetler bileşkesi bizi doruğa yükseltecektir.Bu durumları da önemsemeli ve göz ardı etmemeliyiz.Rabbim hedeflerimizde bizleri muvaffak eylesin.Bu temenniyle sizleri Ak Kadro'lara yakışan bir vazife bilinci içersinde göreve çağırıyorum.”dedi.Tüm ilçe başkanları,kadın ve gençlik kolları ile Merkez ilçe başkanı, merkez kadın ve gençlik kollarının katılımıyla gerçekleşen bu toplantının verim noktası sağlaması açısından olumlu geçtiği belirtildi.Toplantıya İlçemiz Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem ASLANTEKİN katıldı.

“KONAKBAY”SAVAŞTEPE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ MÜDÜRÜ OLDU


Yaklaşık üç yıldır Gökçeyazı Lisesi Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten Ramazan KONAKBAY, yaklaşık iki yıldır boş bulunan Savaştepe Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürlüğüne atandı. Geçtiğimiz hafta içerisinde kararnamenin kendisine tebliğ edilmesinin ardından Gökçeyazıdaki görevinden ayrılan Konakbay, 3 Mayıs günü yeni görevine başladı. Uzun yıllar en başarılı okullar arasında yer alan; ancak son yıllarda bu başarısını kaybeden Savaştepe Anadolu Öğretmen Lisesi’nin gerek eğitimde gerek sosyal ve kültürel faaliyetlerde eski başarılı günlerini yakalaması temennisiyle değerli arkadaşımız Ramazan KONAKBAY’a başarılar diliyoruz.

“METİN-ARZU ÇİFTİ”NİN MUTLU GÜNÜ


KOCAASLAN Ailesi hayatının en mutlu günlerinden birini yaşıyor. 1970’li yıllarda Balıkesir Spor’da top koşturan ve Nadir Sport adında spor malzemesi satan bir mağazanın sahibi olan Nadir ÖRSEL’in kızı Arzu’nun bir erkek çocuk dünyaya getirmesi ÖRSEL ailesini de sevince boğdu. İvrindi İmam Hatip lisesinde yaklaşık üç yıldır Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan ve aynı zamanda Balıkesir Spor Alt yapı sorumlusu olarak Balıkesir Spor’a futbolcu yetiştirme gayreti içerisinde bulunan Metin Kocaaslan ile 7 Eylül İ.Ö.Okulu Beden Eğitimi öğretmeni Arzu Kocaaslan çiftini tebrik ediyor dünyaya teşrif eden minik GÖKALP’e sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.

TEŞVİK ÖDÜLÜ KORUCU EKİBİNİN


Balıkesir Valiliği ve Belediye Başkanlığı işbirliği ile hazırlanan “Geçmişten günümüze Halk kültürümüz 1.Halk oyunları yarışması”nın ilki 30 /04/2007 Pazar günü Balıkesir Kurtdereli Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Yarışmacıların günlük giysileri ile de katılabildiği yarışmalarda İvrindi Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğünün organize ettiği KORUCU HALK OYUNLARI ekibi “Yan Oyunu”ile temsil etti. 25 yaş ve üzeri yaşlardan oluşan ekipler salonu dolduran binlerce kişi tarafından doyasıya alkışlandı. İlçemizi temsil eden Korucu Ekibi yarışmalardan 87 puan aldı ve jüri tarafından teşvik ödülü ile ödüllendirildi.

SON KERMES DE SAKARYA YURDU ÖĞRENCİLERİ YARARINA






İlçemizde düzenlenen kermesler zincirinin son halkası “Sakarya Yurdu Öğrencileri Yararına”düzenlenen kermes oldu. 02/05/2007 Çarşamba günü Saat 10:30’da düzenlenen bir törenle açılan kermese İlçemiz Belediye Başkanı Recai BAYTAR, Gökçeyazı Belediye Başkanı İsmail AKDOĞAN, Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem ASLANTEKİN ,Emekli Albay Mustafa LAPANTA ile Emekli Orman Bölge Müdürü Kadir BALCI ve vatandaşlar katıldı. Açılışa katılan vatandaşlara mantı-ayran ikram edildi.

7 EYLÜL İ.Ö.O.’DAN ŞU ÇILGIN TÜRKLER GECESİ



Sn.Kaymakamımızın eşi Gönül ERTAŞ ile
Belediye Başkanımızın eşi Hanife BAYTAR
geceye katılanlar arasındaydı



Garnizon Komutanı İsmail ÖZTÜRK eşi Zeynep

Hanımla tiyatroyu izlerken...

Okul öğretmenlerinden Mehmet BULUT, Emrah MERT ile Çağdaş ÇAYIRCI’nın hazırladığı gecede Turgut ÖZAKMAN’ın kitabından uyarlanan “Şu Çılgın Türkler”isimli tiyatro gösterisi öğrenciler tarafından sahneye kondu. Saat 20.30’da başlayan geceye İlçe Kaymakamı İ.Hakkı ERTAŞ,Belediye Başkanı Recai Baytar,Garnizon Komutanı İsmail ÖZTÜRK ,İlçe Emniyet Amiri Murat Oğuz ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

VOLEYBOL HEYECANI KORUCU’DA


Voleybol heyecanı ilçemizden sonra Korucu Beldesini sardı. Korucu YİBO ve Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvaları tam hızıyla devam ediyor.30/04/2007 Pazartesi günü başlayan ve YİBO’nun bahçesinde devam eden turnuvalarda ilçemizi tek takım temsil ediyor.İvrindi Jandarma Voleybol takımı. İlçe Jandarma takımı 30/4/2007 günü Korucu Gençliği 3-1, 04/05/2007 günü Korucu Jandarma voleybol takımını 3-2 yenerek şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.TURNUVAYA KATILAN TAKIMLAR

B.Yenice İ.Ö.O İlçe Jandarma Korucu YİBOKorucu Bayan Korucu Gençlik Okul -AileKorucu YİBO Bayan Korucu Lisesi Efsane Korucu Jandarma -Orman Şefliği

EVCİLER TURNUVANIN ŞAMPİYONU OLDU




EVCİLER ERKEK VOLEYBOL TAKIMI:Mustafa IŞIK-Levent SARIÇAM-Yunus KARAÇOBAN-Beytullah ERGÜN-Sadullah KÜRCEN-Ali YILDIZ
EVCİLER KIZ VOLEYBOL TAKIMI:Mükerrem GÜVEN-Ebru GÜNDÜZ-Aynur GÜVEN-Sibel BODUR-Neriman AKTAŞ-Merve BALIBEY
 
buhara
online